WIE ZIJN WIJ?

Wij, Antoinette Duenk, John Bezema en Saskia Tegenbosch, presenteren ons o.a. middels de website Mediation Regio Oost.

Onze samenwerking bestaat uit kennisuitwisseling, elkaar ondersteunen en versterken op de inhoud. We staan elkaar met raad en daad bij zodat wij ons nog beter kunnen richten op onze cliënten. We nemen elkaar waar bij afwezigheid zodat u altijd iemand kunt spreken. Tevens beschikken wij zo over meerdere locaties. Middels deze website maken wij u duidelijk wat wij kunnen en waar wij voor staan.

Mediation Regio Oost is geen bedrijf, u gaat geen overeenkomst aan met Mediation Regio Oost indien u kiest voor de diensten van Antoinette Duenk, John Bezema of Saskia Tegenbosch.  De mediator werkt voor eigen rekening en risico. U kunt middels de contactbutton contact opnemen.

Contact opnemen

DIT DOEN WIJ VANUIT DE VOLGENDE ONDERNEMINGEN:

JOHN BEZEMA

John Bezema is MfN registermediator.

Sinds 2005 full time actief als scheidingsbemiddelaar/mediator.

Inmiddels gekend in de regio als betrouwbaar, doelgericht en met kennis van zaken.

Bij mij treft u jarenlange kennis en ervaring in mediations, (sociaal) juridische kennis en een uitgebreid netwerk van deskundigen op diverse gebied. Lokaal en nationaal.

John Bezema – www.zorgvuldigscheiden.nl

John Bezema Mediation en Advies; KvK 09156745

SASKIA TEGENBOSCH

Ik heb als jurist meer dan 30 jaar ervaring met de juridische wereld. Mijn specialismen liggen enerzijds in het arbeidsrecht en anderzijds bij het algemene bedrijfsjuridische werk. Veel van mijn werk doe ik als interim-jurist. Daarnaast heb ik een praktijk als juridisch adviseur van MKB-bedrijven.
Ik heb zowel in het bedrijfsleven als in de non-profit sector gewerkt en steeds gezien dat gelijk hebben beslist niet hetzelfde is als gelijk krijgen.  Toen ik vervolgens een artikel las over mediation, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats: het bemiddelen in een conflict zonder het per se juridisch te maken. Ik heb mijn opleiding in 2000 – 2001 gevolgd bij het Amsterdams ADR Instituut. Ik ben sinds 2001 mediator en in 2005 ben ik MfN registermediator. Ik ben tevens ADR International Full Certified Mediator & Negotiator, Conflictcoach en Arbitrator.

In 2016 heb ik mij gecertificeerd als Master in de Non-verbale Strategie Analyse bij INSA. Meer informatie daarover is te vinden op www.insa-consultancy.eu en op mijn website www.coach-saskia-tegenbosch.nl

Type mediations: Arbeidsconflicten, zakelijke geschillen.

Mijn motivatie als mediator

Mensen zijn in staat om met een relatief eenvoudige interventie in beweging te komen. Door inzicht in en begrip te krijgen voor elkaars standpunt en vervolgens voor elkaars belang, ontstaat die beweging.

Het lukt me om complexe zaken te vereenvoudigen zodat men zelf tot de ontdekking komt waar een mogelijke oplossing ligt. Ik gebruik humor in combinatie met doortastendheid en geef mensen het vertrouwen dat ze – met een klein beetje hulp – heel goed zelf hun oplossingen kunnen creëren. Daardoor krijgt men het gevoel dat men ook weer daadwerkelijk in regie is. Ik help daarbij.

Mijn benadering is oplossingsgericht. Door mijn ervaring heb ik inmiddels een brede “gereedschapskist” die ik in kan zetten ten behoeve van mijn cliënten.

Ik heb inmiddels vele mensen kunnen begeleiden in hun zoektocht naar de oplossing van hun vraagstuk. En daar zijn echt niet altijd veel gesprekken voor nodig!

Bereikbaar via

Telefoon 06 20 50 20 33
info@tegenboschjuridischadvies.nl
www.tegenboschjuridischadvies.nl
www.coach-saskia-tegenbosch.nl

Tegenbosch juridisch advies; KvK 08068359

ANTOINETTE DUENK

Ik ben mediator sinds 1998. Professioneel combineer ik mijn praktijk als mediator met mijn dienstverband als sociaal raadsvrouw bij Sensire.

Binnen het sociaal raadsliedenwerk is het up–to-date zijn met wet- en regelgeving een absolute voorwaarde is. Deze combinatie van ervaring komt goed van pas komt bij de mediations.

Bij mij treft u jarenlange kennis en ervaring in mediations, sociaal juridische kennis en grondige kennis van het plaatselijke sociale domein gecombineerd in een persoon.

Verder heb ik ruime ervaring met het afwikkelen van klachten in de zorg, als lid van een externe klachtencommissie en bestuurservaring in het onderwijs en politiek.

Van mijn prive kan ik melden dat ik getrouwd ben en twee volwassen dochters heb. En dat ik volop aan het mantelzorgen ben.

Familie mediation

Binnen de mediation heb ik me gespecialiseerd in de family mediation of te wel de scheidingsbemiddeling. Ik volg de trainingen en literatuur op dit vakgebied. Ik sta ingeschreven als mediator bij de Raad voor Rechtsbijstand en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Family Mediators.

Mijn motivatie als mediator

Er is een conflict, mensen gaan uit elkaar, meestal een intens verdrietige ervaring. Ik krijg vaak de vraag hoe blijf je plezier in het werk houden. Hoe? Omdat elk stel, elk gezin zo verschillend is. En omdat ik deze mensen ontmoet in een fase van hun leven waarin ze heel kwetsbaar en authentiek zijn.
Om samen met hen in deze moeilijke periode van hun leven hun wat bakens voor de toekomst mee te geven. Bakens die echt verschil maken. Dit is mijn motivatie om dit werk te doen.

Antoinette Duenk – http://www.duenkmediation.nl

Duenk Mediation; KvK 09190895