Selecteer een pagina
samen werkende mediators

Mediation Regio Oost

MEDIATION
Het oplossen van uw conflict of een kwestie onder begeleiding. Een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar is.
Mediation Regio Oost betreft een samenwerkingsverband van een drietal zeer ervaren mediators in uw regio. Antoinette Duenk, John Bezema en Saskia Tegenbosch.

Onze specialisatie is:

– arbeidsmediation/ arbeidsrecht
– scheidingsbemiddeling / familierecht

scheidingen

Heel menselijk en soms moeilijk te hanteren. Wij kunnen u helpen bij de (echt)scheiding en de volledige juridische afhandeling. Wij begeleiden zowel de financiële afwikkeling als de partners bij de scheiding om de emotionele ‘achtbaan’ de baas te kunnen.

mediaTION REGIO OOST

Onze samenwerking bestaat uit kennisuitwisseling, elkaar ondersteunen en versterken op de inhoud. We staan elkaar met raad en daad bij zodat wij ons nog beter kunnen richten op onze cliënten.

ARBEIDSMEDIATION

Eigenlijk is mediation op alle momenten in alle conflictsituaties geschikt. Soms zijn belangen en mogelijkheden van partijen niet bij elkaar bekend of denken partijen dat er geen mogelijkheden meer zijn. Door een mediator in te schakelen kan hier duidelijkheid in komen.
mediation regio oost
Wie zijn wij?
Antoinette Duenk, John Bezema en Saskia Tegenbosch werken samen binnen Mediation Regio Oost.

Onze samenwerking bestaat uit kennisuitwisseling, elkaar ondersteunen en versterken op de inhoud. We staan elkaar met raad en daad bij zodat wij ons nog beter kunnen richten op onze cliënten. We nemen elkaar waar bij afwezigheid zodat u altijd iemand kunt spreken. Tevens beschikken wij zo over meerdere locaties. Middels deze website maken wij u duidelijk wat wij kunnen en waar wij voor staan.

Mediation Regio Oost is geen bedrijf, u gaat geen overeenkomst aan met Mediation Regio Oost indien u kiest voor de diensten van Antoinette Duenk, John Bezema of Saskia Tegenbosch.  De mediator werkt voor eigen rekening en risico. U kunt middels de contactbutton contact opnemen.

 

John Bezema

MfN registermediator

John is mediator voor o.a. familiekwesties en familieconflicten zoals contactherstel of bemiddeling bij hoog opgelopen familiekwesties.
Vanwege werkzaamheden voor de Rijksoverheid is John Bezema na 15 jaar  niet meer actief als scheidingsbemiddelaar vanwege mogelijk conflicterende  belangen.
Wel kunt u John Bezema benaderen voor mediation  voor zover het geen fiscale, financiële of administratieve werkzaamheden betreft.
John Bezema Mediation en Advies zorgvuldigscheiden.nl
Waarom kiezen voor Mediation Regio Oost

GOEDE SAMENWERKING

JARENLANGE ERVARING

ZELF DE REGIE HOUDEN

juridische afhandeling

ZORGVULDIGE BEGELEIDING

BESCHIKKEN OVER MEERDERE LOCATIES

Antoinette Duenk

MfN registermediator

Antoinette is mediator sinds 1998 en is gespecialiseerd in familie en scheidingsmediaton. Ze staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtspraak en bij de Rechtbank.
Naast mediator is Antoinette sociaal raadsvrouw. Haar kennis op het gebied van de sociaal – juridische dienstverlening en lokale procedures is groot. Tevens beschikt ze  over een uitgebreid netwerk van hulpverleners in de regio.
Bij haar treft u jarenlange kennis en ervaring in mediation en de sociaal juridische dienstverdeling  bij elkaar in combinatie met kennis van het sociale domein in de regio.
Antoinette Duenk
KvK 09190895
Raad voor Rechtsbijstand R 20309  duenkmediation.nl/

BELANGRIJK OM TE WETEN

  • Bij mediation heb je zelf de regie in de hand.
  • Duenk Mediation begeleidt het hele scheidingsproces, inclusief de juridische afhandeling bij de rechtbank.
  • Mediation wordt in veel gevallen voor een deel vergoed? Dit is afhankelijk van inkomen en vermogen.
  • Een mediationtraject is altijd goedkoper dan één of twee advocaten.
Saskia Tegenbosch

MfN registermediator

Saskia is sinds 1994 zelfstandig juridisch adviseur en sinds 2003 geregistreerd als mediator.
Saskia is naast jurist en mediator ook coach en maakt gebruik van non-verbale strategie analyse. Haar kennis van zaken op zowel arbeidsjuridisch gebied als (persoonlijke) coaching is groot. De gewenste mediator voor arbeidszaken.
Bij haar treft u jarenlange kennis en ervaring in mediations en coaching, juridische kennis en een uitgebreid netwerk van deskundigen op allerlei gebieden.
Saskia S. Tegenbosch
KvK 08068359
tegenboschjuridischadvies.nl
coach-saskia-tegenbosch.nl

 

Contact

John Bezema

Antoinette Duenk

Stuur een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Velden met een * zijn verplicht!